Новини
"Да докоснем сърцата на възрастните хора"
04.04.2018
Нечувано, В Кресна ще дарят със социални пакети ВСИЧКИ пенсионери и нуждаещи се

Инициативата "Да докоснем сърцата на възрастните хора" е вече традиция в община Кресна. Всяка година, по Великден и Коледа, в малката община под Пирина се случва чудото на доброто и под вещото ръководство на кмета на общината, г-н Николай Георгиев, възрастните, болните, самотните и страдащите са във фокуса на общественото внимание и грижа.

Нищо, че финансовото състояние на община Кресна е незавидно и за нея все не се намират пари "отгоре". Нищо, че оскъдицата чука на общинската порта ден по ден и винаги трябва да се правят тежки компромиси, за да се върви напред. Когато става дума за благородство, за солидарност, за подкрепа, за грижа за слабите и болните, община Кресна е водеща българска община ! И това не е случайно, защото на кметския стол седи Човек с идеали и голямо сърце.

Тази година, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ пенсионери и социално слаби граждани на община Кресна ще получат частица доброта ! Над 1 100 пакета с козунаци, баници и лакомства ще намерят своите притежатели в дните преди Великден, за да стане светло в душите им и да изгрее отново усмивка на повехналите им от грижи и проблеми лица.

Така е в Кресна !

"Да си кмет не е длъжност, да си кмет е призвание" и кметът Георгиев носи с отговорност и чест своето призвание, ведно с признанието на всички българи с избора им за "Кмет на гражданите за 2017 г.", за да не бъде забравен в дните преди Възкресение, никой нуждаещ се в Кресна.
Потърсете в сайта
Анкета
Ползвали ли сте услугите на Центъра за административно обслужване и информация в Община Кресна?